Вашиот следен

КРАЛСКИ ПОРТРЕТ

Наследникот на Самуиловиот трон, богатиот гроф од Кравари, феудалецот од Штип или самопрогласениот крал на Драчево. Од познати до мрачни ликови, сите благородници имале портрети. 

Зошто да немаш и ти?

Како да постанеш Аристократ?

Исто како што се стига до Штип: Чекор по чекор. 

Порачај портрет и додека чекаш да стигни, обележи си граница околу дворот и окупирај ги комшиите!

Сега имаш твои сопствени поданици! На наредните избори, присили ги да гласаат за тебе!

Портретот стигна. А ти веќе си станал/а премиер. Од демократија смени во монархија. И ете сме.

Гледаш? Сега си монарх со портрет. Балканските земји ќе просперираат со еден владетел, некој како ти…

0

мкд

Зошто портрет?

Па кој не сака да има портрет? Особено благороднички.

Одличен подарок

Инстант титула

Висок Квалитет

Дигитална копија

Баш дека е јако

Брза Испорака

Пиј си кааве, пиј си тутун, азното само ќе ти дојди!

- Ѓорги Колозов, цар Македонски

Имаш прашања?

Тука сме да ги одговориме сите. Добро, не сите – ама тоа што се можи.

Во кутијата десно или на емаилот подолу прати ни ја твојата порака, што и да има во неа – ќе одговориме најбрзо штом можи.

Или едноставно јави се на бројот подолу, да се разбереме како луѓе. Шо викаш?

Студио

Ул.1, Бр.ББ, Новаци, Битола

Phone

+389 71 700 201

Email

prodazba@aristokrat.mk

Следете нè на

Прати ни порака